|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
 Къси -дълги?!?!?
Значи имам следния проблем - преди време направих къдите - дълги, а дългите къси.......
От 5-6-7 месеца насам значи в някой случай като цъкна фаровете и нещо в таблото църцори, и въпреки че съм на къси, свети и синята лампа за дългите - по точно межделее и явно църцоренето идва от нея......ако не правя нищо понякога се оправя сама, или след като няколко пъти включа или изключа фаровете.......- когато съм само на габарити това го няма......ако както си църцори и дам на дълги, то те остават постоянно включени, или по точно само дългите на левия фар, и единственото което може да ги угаси е откачане на клемата.....не гасне(лява дълга) дори и като изключа контакта и извадя ключовете......
Някакви идеи???
|
Пет Фев 01, 2008 11:17 pm |
|
 |
Arnold
|
100% ли си сигурен, че крушките са ти в час? Колкото и абсурдно да ти изглежда на пръв поглед въпроса ми? И каква е причината да размениш късите с дълги?
|
Пет Фев 01, 2008 11:39 pm |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
Ми всичките са ксенонови, 100 свещи, не съм имал проблеми с тях, и не знам как мога да разбера дали имам проблеми освен да ги разменя или свала.......
Иначе ги смених защото късите нещо ми се виждаха кофти, мъчех се доста да ги настройвам, завивам и отвивам там отия джаджи за вдигане и пускане на фаровете, и накрая резнах 2 кабела, смених им местата и проблема се реши.....
|
Пет Фев 01, 2008 11:47 pm |
|
 |
Paparac
|
ФЕРАРИСТ написа: и накрая резнах 2 кабела, смених им местата и проблема се реши.....
И доколкото виждам си си докарал главоболия покрай тази интервенция.
|
Пет Фев 01, 2008 11:49 pm |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
|
E аз тая интервенция я правих средата на 2005, а това ми се появи преди около 6 месеца.....и крушките съм ги сложил след като взех колата към началото на 2005.....
|
Съб Фев 02, 2008 12:56 am |
|
 |
Paparac
|
Абе и аз ще ти кажа да си провериш крушките все пак. На мен таблото ми се побъркваше на Типо-то, като имах проблеми с крушките. Не знам дали при теб е така, ама при мен ставаше мазало.
|
Съб Фев 02, 2008 1:23 am |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
|
Ми ще взема да ги проверя най - накрая.....ще ги сменя с тия от халогените, аз и без това ги пускам веднъж на година......и ще взема да си проверя връзките там дето рязах кабелите......
|
Съб Фев 02, 2008 1:32 am |
|
 |
Rokambol
|
Съмнявам се силно в релето (то е с особен режим на работа) и по-точно в "залепване" на контактите му. Започни от него.
|
Пон Фев 04, 2008 10:08 am |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
КОлега и на мене по същия начин на къси ми светеше лампичката за дълги ... при мене проблема беше в буксите провери си ги ;) мен ми бяха яко нагорели и не правеше добър контакт .. провери и смени буксите ако требе аз за по 2 лева си земах букси смених ги и нема ядове сега ;)
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Фев 04, 2008 8:05 pm |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
|
Значи едната дълга(къса) беше заминала, другата тръгваше само когато я почукнеш(проблема не е от фасонката а от крушката, тъй като го правеше на всичките места където я пробвах....
Утре ще купя две нови и ще ги монтирам - между другото сега като се прибирах цъках яко къси - дълги, но не ми направи проблем изобщо.....верно че дългите нямаха кру(шки, но все пак.....
|
Вто Фев 05, 2008 12:43 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|