Дата и час: Нед Юни 22, 2025 5:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Поставка за CD за фиат браво - помагайте 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
dreamfool написа:
А случайно да продаваш този, който ти е в излишък?

Проверих в сервиза дали са останали още бройки като моя модел, но са свършили. Казаха, че скоро ще получават (до 2 седмици някъде) и ако искаш мога да проверя пак, ако все още не си си купил. Пък, ако не ти се чака ходи и взимай от Авител, макар че преходникът от там хич не ми харесва. Аз като го купувах не легна добре и затова го разкарах, а и му е прекалено голяма дупката!

Поздрави!

Пон Мар 12, 2007 12:26 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Няма проблем, ще изчакам. Не е чак толкова грозно и за 2седмици ще се стърпя да го гледам. Благодаря ти предварително за помощта.
На мен после всякак ми е удобно -да си го взема сам от този сервиз или пари да ти дам предварително. Стига да свършим работата.
Поздрави.

Пон Мар 12, 2007 12:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
dreamfool написа:
Няма проблем, ще изчакам. Не е чак толкова грозно и за 2седмици ще се стърпя да го гледам. Благодаря ти предварително за помощта.
На мен после всякак ми е удобно -да си го взема сам от този сервиз или пари да ти дам предварително. Стига да свършим работата.
Поздрави.

Ами ако ти се разкарва до Благоевград ще ти дам адреса на сервиза, няма проблем. Пък другия вариант е да го взема и да ти го пусна с наложен платеж по Еконт ... ма нека дойде първо де. Ще проверявам през известно време и ще ти пиша като го получат!

Пон Мар 12, 2007 12:38 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Дадено. Ще поддържаме връзка.

Пон Мар 12, 2007 12:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2