|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
предни тонколони за пунто 1
Автор |
Съобщение |
donnna
|
 предни тонколони за пунто 1
|
Сря Яну 31, 2007 12:04 pm |
|
 |
as_novo
|
 Re: предни тонколони за пунто 1
 Мисля че трябва да си видиш първо параметрите на CD-то,или какво там имаш,не може да слагаш кво ти падне!успех!
|
Сря Яну 31, 2007 12:10 pm |
|
 |
donnna
|
параметри  CD  на кола за под 4000 лв. да правя такава инвестиция...  и като ми го откраднат да ме е яд...
в момнта съм с 1 касетофон 2-ра или 3-та или 4-та употреба, не съм сигурен - подарък, от скъп човек, куче марка, обаче лови всички станции на радиото и вътри касетки... подвижна дискотека няма да правя, макар да обичам силната музика в колата....
|
Сря Яну 31, 2007 12:14 pm |
|
 |
as_novo
|
donnna написа: параметри  CD  на кола за под 4000 лв. да правя такава инвестиция...  и като ми го откраднат да ме е яд... в момнта съм с 1 касетофон 2-ра или 3-та или 4-та употреба, не съм сигурен - подарък, от скъп човек, куче марка, обаче лови всички станции на радиото и вътри касетки... подвижна дискотека няма да правя, макар да обичам силната музика в колата....
Да ти каже чесно,едно време иаз слагах разни измислени говорители,ама кат ти изгори нещо(в случая кр.стъпало)няколко пъти почнах да "влизам в час"!и по добре да ти  е качествено Аудиото,отколкото да те болят ушите!
|
Сря Яну 31, 2007 12:23 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Оригиналните мисля че са 4 ома/10 вата и такива са по-принцип безопасни за всяко радио, стига да не ги скачаш паралел, тогава става 2 ома и има опасност за крайното стъпало
|
Сря Яну 31, 2007 5:21 pm |
|
 |
donnna
|
днес видях едни двулентови по 12 лв. бройката.... като дадат заплатата ще ги взема! пасват на дупката.... мерих ги.... мамка им джамбазка - културно са ги свалили - ушенцата ли крачетата ли,а - кабелните обувки стоят :mrgreen:
мерси никмар за инфото - ще гледам омовете....
|
Сря Яну 31, 2007 5:33 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:36 pm, променена общо 1 път
|
Сря Яну 31, 2007 10:52 pm |
|
 |
donnna
|
Sko, тези на линка няма да станат.... ушичките не пасват, трябва да са друга форма за да влязат в едни пластмаси на мрежичките...
снощи пак ги гледах тези дето ми паснаха 4 ома са и са 40 вата... и не са само пищялки, ами са двулентови...
p.s. ако изгори касетофона с тези колонки - ето ти повод да си купя нов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Фев 01, 2007 9:32 am |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Няма да изгори, много рядко се срещат касетофони на изход с 8 ома говорители, болшинството са 4 ома, мошността в случая не е фатална, но по-голямата дава по-добро качество- не "дращи" при по-голямо усилване, така че слагай тези дето си ги намерил и си топ.
|
Чет Фев 01, 2007 6:19 pm |
|
 |
donnna
|
ще докладвам като ги сложа....
ако е хубаво времето днес в обедната почивка / да не ми треперят ръцете като държа отверката / ще я свърша тая работа - спрял съм точно пред магазина дето са колонките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Фев 02, 2007 9:34 am |
|
 |
donnna
|
имаше ли значение, кое е вход кое е изход на тонколоните :roll:
|
Пет Фев 02, 2007 12:12 pm |
|
 |
Sko
|
По принцип има, но за пищялките не е толкова важно. И все пак, добре е всички говорители да са свързани по един и същи начин (т.е. + на усилвателя да влизат в + на всички говорители, или + на усилвателя да влизат в - на всички говорители).
|
Съб Фев 03, 2007 3:39 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|