|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 10:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Предложение за входа във форума
Автор |
Съобщение |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
 Предложение за входа във форума
Имам,предложението при вход във форума има един ред с поставена отметка,нещо от сорта"Вкарвай ме автоматично при всяко влизане".Предлагам отметката да не е чекната по начало,който иска да си я чекне сам.Имам на предвит,че понякога хората използват чужд PC,например в зала.Не е нужно по този начин като не забележи тази отметка и следващите потребители(клиенти) да могат да влязат с неговият акаунт при отварянето на тази страница.Надявам се че съм се изразил разбрано.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Сря Сеп 27, 2006 10:03 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Ми то си има такава отметка като се Log In -ваш излез сега и влез пак и ще я видиш. точно поради тази причина е сложена!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Сеп 27, 2006 10:06 am |
|
 |
Petrov
|
rustson написа: Ми то си има такава отметка като се Log In -ваш излез сега и влез пак и ще я видиш. точно поради тази причина е сложена!
И точно тва ти обяснява колегата peho, отметката да се направи точно по обратния начин т.е. ако искаш да влизаш автоматично да я сложиш, не както е сега всеки път когато влизаш от зала или чуждо PC да я махаш.
|
Сря Сеп 27, 2006 10:20 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Petrov написа: rustson написа: Ми то си има такава отметка като се Log In -ваш излез сега и влез пак и ще я видиш. точно поради тази причина е сложена! И точно тва ти обяснява колегата peho, отметката да се направи точно по обратния начин т.е. ако искаш да влизаш автоматично да я сложиш, не както е сега всеки път когато влизаш от зала или чуждо PC да я махаш.
:| миии :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Сеп 27, 2006 11:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|