Дата и час: Вто Юни 17, 2025 5:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Да се погрижим за нашия форум! 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Да се погрижим за нашия форум!
Колеги, мисля, че вече е крайно време да решим въпроса с хостинга на сайта и на форума.
Имам предложение от Net2Lan /www.net2lan.net/, които са доста голям и амбициозен доставчик, да ни сложат сайта и форума директно зад оптиката им - т. е. скоростта на достъп ще бъде доста по-висока и надеждна и ще имаме неограничено място за съхранение на файловете ни, срещу преференциална цена от 8 лв./месец, което прави 96 лв./година - според мен, доста добра цена...
Та предложението ми е да съберем по 2-3 лв. на човек за тези и евентуални други общи нужди, като разполагането с този 'фонд', разбира се, ще бъде напълно прозрачно...
И така, ако сте съгласни, кажете си мнението и на следващите срещи да видим дали можем с право да се наричаме "Клуб ФИАТ" :)

Пон Май 09, 2005 11:21 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: Да се погрижим за нашия форум!
Zaphod написа:
Колеги, мисля, че вече е крайно време да решим въпроса с хостинга на сайта и на форума.Та предложението ми е да съберем по 2-3 лв. на човек за тези и евентуални други общи нужди, като разполагането с този 'фонд', разбира се, ще бъде напълно прозрачно...

Съгласен ... кой ще е касата? :lol:

Но отдавна бях да идеята ... но никой до сега не се заинтересува .... :cry:

Пон Май 09, 2005 11:25 am
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Предлагам да е Митко, като досегашен 'тартор' и основател...
Разбира се, ако не е съгласен, очаквам всякакви предложения :)

Пон Май 09, 2005 11:27 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Съгласен! Дано и Митко да е съгласен да бъде ковчежник! :wink:

Пон Май 09, 2005 12:12 pm
UNREAD_POST 
me_to_u написа:

Съгласен. То вече сме бая и може да си направим едно "учредително събрание" с повечко :beer: Нещо като национална FIAT среща и да решим ще си регистрираме ли клуба.

Пон Май 09, 2005 1:27 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
me_to_u написа:

А аз предлагам да помислиме и за регистрацията на клуба - съдебна... Така ще бъдем клуб по буквата на закона, така да се каже... Ще имаме регистрирани членове, и прочее - от което следват всички останали работи - примерно ваденето на стикери и т.н - предлагам тези работи да се направят едновременно - регистрацията по груби сметки е n-стотин лв., ако 50 човека платим годишен членски внос от 10 лв. - примерно, сумата е символична, но като за начало става - други клубове искат 50 лв. на година - ще бъде достатъчно да се регистрираме и да хостнем сайта, като например всеки член получава безплатно един стикер - останалите си ги плащат.... Давам идеи само :?:

Пон Май 09, 2005 1:31 pm
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Идеята съвсем не е лоша - аз също съм 'за'. Не знам за 'буквата на закона' и как стават тези работи, но ми се струва, че няма по-официална власт от самите нас - иначе, за такива цели членският внос си е направо задължителен - може да включва годишен стикер /догодина можем да имаме други идеи за стикери, нали?;)/ и дори някакво мероприятие извън София...

Пон Май 09, 2005 1:52 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:31 pm, променена общо 1 път

Пон Май 09, 2005 5:39 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Хехех - ами всички ;)

Та значи предлагам следното: Сумата /като за пръв път/ да е 10 лв., които всеки да даде както му е възможно - или наведнъж или на няколко срещи по 2 или 3 лв., като парите ще са първо, за да платим хостинга, а после - ще измислим другото.
Отчет на парите ще води Митко, а членовете можем да записваме в специална тема, даже може и да помислим за специален ранг за тези, които са платили сумата, например Honoured member ;)

Пон Май 09, 2005 5:52 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Според мене идеята не е лоша, но не е ли по-добре да говориме с по-големите магазини /на който постоянно им правим реклама/ , или пък Ауто Италия да подържат форума, хостинга, като това за тях е много нищожествен разход. Примерно мисля че Вамтотрейд ще се навият, това за тях не са почни никакви разходи. Може дори да говорим с тях и да сложим някъв платен банер във форума. Как мислите?

Вто Май 10, 2005 11:24 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Може да се говори, по принцип, но според мен, дори и 100 човека да сме по-активните във форума /а ставаме все повече ;)/, по 80-90 стотинки на година няма да е кой знае какво, нали?:)

Вто Май 10, 2005 11:29 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
flx написа:
Според мене идеята не е лоша, но не е ли по-добре да говориме с по-големите магазини /на който постоянно им правим реклама/ , или пък Ауто Италия да подържат форума, хостинга, като това за тях е много нищожествен разход. Примерно мисля че Вамтотрейд ще се навият, това за тях не са почни никакви разходи. Може дори да говорим с тях и да сложим някъв платен банер във форума. Как мислите?

ако аутоиталия се навият за спонсорство - съм съгласен, иначе не, защото когато взимаш пари от някого, ставаш малко или много зависим от него и това може да наруши обективноста на информацията и мненията във форума...

Вто Май 10, 2005 11:30 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
charlie написа:
иначе не, защото когато взимаш пари от някого, ставаш малко или много зависим от него и това може да наруши обективноста на информацията и мненията във форума...

Е чак ... а то админа няма да взима парите а ще се плаща хостването на форума ....

Така че мислая по - левче на година всеки би дал ... а :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Вто Май 10, 2005 11:46 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:31 pm, променена общо 1 път

Вто Май 10, 2005 5:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Всичко е перфектно замислено, но говорейки всеки как идеята е добра нека не си останем само с идеята.:)
А отностно спонсорството моето мнение е по добре ние да събираме парите. Защото ако хостинга ни го поеме някоя фирма ( която и да е тя) ще се задължиме да правиме тяхна реклама, а доколкото съм забелязал във форума винаги са се избягвали рекламните съобщения.

Вто Май 10, 2005 8:00 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща