|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 4:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Форума расте...
и мисля че е време да се направят подфоруми Bravo/Brava/Marea, Tempra, Tipo, Uno, Coupe... и т.н. вместо сегавния консултации, във всички големи форуми е така и е доста по-удобно според мене...
|
Пон Май 02, 2005 6:26 pm |
|
 |
Pesho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 04, 2005 12:54 am Мнения: 99 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re
Да! Ако може да се направи такова нещо ще бъде много по-подредено и удобно!
_________________ Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
|
Пон Май 02, 2005 6:55 pm |
|
 |
коцев
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Лично моето мнение е да не се разделят още отсега .Просто като гледам няма повече от 5-6 теми на ден така че спокойно можем да ги преглеждаме независимо за какъв модел кола става на въпрос.Пък и някой от дефектите са индентични за различните марки така че четейки ги научаваме за дефекти които могат да ги получат и собствените ни коли.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пон Май 02, 2005 8:36 pm |
|
 |
valataat
Кара кола
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 5:02 pm Мнения: 263 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
коцев написа: Лично моето мнение е да не се разделят още отсега .Просто като гледам няма повече от 5-6 теми на ден така че спокойно можем да ги преглеждаме независимо за какъв модел кола става на въпрос.Пък и някой от дефектите са индентични за различните марки така че четейки ги научаваме за дефекти които могат да ги получат и собствените ни коли.
а ми да те Браво/а и Мареата са едни и същи, пък и има много малко потребители все още на този форум така че няма смисъл от отделяне (все още)
Пон Май 02, 2005 8:51 pm |
|
 |
me_to_u
|
Оки, и какво ще спечелим като го разделим? Какво ще има в секция "Купе", сам ли ще си пиша? А защо пък Браво, Брава и Мареа да са на различно, какво толкова ги различава ? В смисъл има много проблеми, които са общи. Вярно, други форуми са разделени на модели, но и потребителите са повече(или по-активни). Само погледнете, 93-ма потребители нямат ни едно мнение, още 50 имат по едно, а няма и 100 имат над десет мнения...Аз лично не мисля, че има нужда от такова разделяне, това е моето мнение.
|
Пон Май 02, 2005 8:55 pm |
|
 |
ivo098
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
me_to_u написа: А защо пък Браво, Брава и Мареа да са на различно, какво толкова ги различава ?
написах ги с наклонени черти в смисъл един форум за Браво/Брава/Мареа, не три.., и отделно за Уно, Типо, Пунто...
ма само идея споделих... 
|
Пон Май 02, 2005 10:01 pm |
|
 |
me_to_u
|
Ясно, ами да си кажат повече хора мнението...
|
Вто Май 03, 2005 7:48 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Няма смисъл от отделни форуми просто да се развият темата в консултации с под теми за отдените марки - но незкам как в възможно програмно - да кажат Митко и МариоБГ ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Май 03, 2005 7:53 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Аз сьм твьрдо против такова делене по модели. Темите, обикновено третират сродни проблеми , еднакво интересни за всички!
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Май 03, 2005 10:41 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно.
И още един технически за : браво-брава-мареа.
И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Сря Май 04, 2005 12:25 am |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
TORINO_MOTOR написа: Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно. И още един технически за : браво-брава-мареа. И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.
не смятам че би било честно да се трият потребителите
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Сря Май 04, 2005 12:58 am |
|
 |
коцев
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Не не бива да се трият такива регистрирали се .Във всеки един форум си има хора които постоянно пишат и отговарят на зададените въпроси и това е много хубаво въпреки че те се натоварват много.А че темите се следят от много хора е видно от колонката в която е даден броя на виделите темата.Така че засега всичко във форума е нормално според мен но все пак ще се съглася и с другите мнения и както реши мнозинството.
Тъй като редовно следя и форума на Мерцедес защото имам и такъв то там ми прави впечатление че на едно питане примерно са му отговорили трима - четирима а в същото време темата е видяна от около 500 човека.И там независимо че са много модели то форума е един и на ден има не повече от 5-6 запитвания но пък прави впечатление огромния брой прочели темите.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
Последна промяна коцев на Сря Май 04, 2005 10:13 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 04, 2005 8:31 am |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
коцев написа: Не не бива да се трият такива регистрирали се .Във всеки един форум си има хора които постоянно пишат и отговарят на зададените въпроси и това е много хубаво въпреки че те се натоварват много.А че темите се следят от много хора е видно от колонката в която е даден броя на виделите темата.Така че засега всичко във форума е нормално според мен но все пак ще се съглася и с другите мнения и както реши мнозинството.
Именно. Аз имам познати който само четат и то редовно.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Сря Май 04, 2005 6:40 pm |
|
 |
ivo098
|
вече има все повече и повече теми и потребители, затова повдигам пак въпроса, справка :arrow: BMW клуб България, там е доста прегледно
мойто предловение е:
Браво/Брава/Мареа
Типо/Темпра
Уно/Пунто
Други - където да се пиеше вече за панда, палио, стило, купе...
_________________ Fiat Bravo GT
|
Сря Юни 29, 2005 6:52 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
TORINO_MOTOR написа: Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно. И още един технически за : браво-брава-мареа. И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.
Защо трябва да се трият. След като са се регистрирали явно са имали нужда от съвет или нещо такова. Пък както казват останалите има много които само си четат...Дай Боже на всеки по-малко да търси помощ!!!
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Юни 29, 2005 7:03 pm |
|
|