|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 2:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
stormi
|
 Проблем с форума
Колеги днес към 11:30 се опитах да вляза във Форума и както винаги си отворих "Favorites" и като натиснах на страницата ми се отвори другият форум.Така пробвах поне 15-на пъти, но със същият резултат.Като погледнах горе в лентата пише адреса: fiat-bg.com демек нашият, а иначе бях в другият форум!Защо се получи така?!?!Да не би само при мен да беше проблема?!?!
|
Чет Юли 03, 2008 1:18 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Чет Юли 03, 2008 4:14 pm |
|
 |
stormi
|
Колеги оправен е проблема.Изчистих DNS кеша и всичко се оправи!!!
|
Нед Юли 06, 2008 11:12 pm |
|
 |
stormi
|
stormi написа: Колеги оправен е проблема.Изчистих DNS кеша и всичко се оправи!!!
Колеги сега пък много странно се получи.Пак продължавам с мъките да вляза понякога.Сега вижте какво ми се случи
Вижте първо горе дето е логото как се вижда и вижте, че темата е кафява на места.Доста странно според мен.Не знам само при мен ли се вижда сега.Понякога дори и не мога да вляза тук ами влизам директно в другият форум.От какво може така да се е получило.Както писах по-горе DNS кеша е изчистен и темпорари файловете!!!Както и разни кешове и истории на браузването на браузъра.Само да уточня, че използвам Mozilla Firefox 2.0.0.16 ®
|
Сря Юли 30, 2008 12:43 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Добре де сменихме хостинга,а на моменти е просто отвратително зареждането.В други обаче е добре.Къде е уловката?
|
Вто Сеп 02, 2008 8:19 pm |
|
 |
stormi
|
На мен пък понякога ми зарежда доста бавно, дори по някога ми се е случвало от толкова много зареждане да ми изпише накрая "The page cannot be displayed".
|
Вто Сеп 02, 2008 9:52 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Машината се намира в чужбина. Как ти е международния трафик?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 02, 2008 10:43 pm |
|
 |
Paparac
|
pi4_s_bravo написа: Добре де сменихме хостинга,а на моменти е просто отвратително зареждането.В други обаче е добре.Къде е уловката? Оставете Митака да се порадва на новата кола, де  :):) Има време, ще оправи нещата той. И аз все зор му давам, ама то не може всичко наведнъж. Ferrari написа: Машината се намира в чужбина. Как ти е международния трафик?
Когато за кратко бяхме на стария сървър САМИ и след като ти овладя онзи вирус, форумът просто летеше, нищо, че беше в чужбина пак. Аз имам 25 мегабита външен интернет, за качествено и бързо отваряне на форума и 1-2 мегабита външна скорост са предостатъчни. Явно има какво още да се настройва новата машина, когато ти се отвори повече свободно време. 
|
Вто Сеп 02, 2008 11:01 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Ferrari написа: Машината се намира в чужбина. Как ти е международния трафик?
То да беше постоянно айде,ама на моменти е супер а понякога просто се скапе и няма зареждане.Да чукна на дърво от оня ден е без грешка 
|
Сря Сеп 03, 2008 7:34 pm |
|
 |
stormi
|
Също така имаме проблем при качването на снимки в гаража.Изписва ми старият проблем преди дето сигнализирах за него, а той е
"No GD Configured In PHP Build
Your build of PHP is missing the required GDv2 library that is used for all image processing.
Any item you were creating will have been created but no image attached. Please configure your PHP build with GDv2 and try again"
Иначе няма поле дето да посоча направо линк за снимката, а преди до колкото си спомням имаше или бъркам?!?!
|
Сря Сеп 03, 2008 10:20 pm |
|
 |
stormi
|
Днес пак ми се случи като пиша адреса на нашият форум и да ми отваря другият.Не знам от какво се дължи така, но е доста дразнещо!
|
Чет Сеп 04, 2008 11:41 pm |
|
 |
Paparac
|
stormi написа:  Също така имаме проблем при качването на снимки в гаража.Изписва ми старият проблем преди дето сигнализирах за него, а той е "No GD Configured In PHP Build Your build of PHP is missing the required GDv2 library that is used for all image processing. Any item you were creating will have been created but no image attached. Please configure your PHP build with GDv2 and try again" Иначе няма поле дето да посоча направо линк за снимката, а преди до колкото си спомням имаше или бъркам?!?! Прочети това: Ferrari написа: Миналата неделя се прехвърлихме на нов сървър и се оказа, че PHP-то му няма GD2 библиотеката. За да я кача ми трябва време когато мога да спра за малко форума.
|
Пет Сеп 05, 2008 1:11 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Вече има GD2 библиотека.
|
Пет Сеп 05, 2008 11:39 am |
|
 |
Airfan
Кара кола
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 11:09 am Мнения: 300 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Странности се получават при мен. Много често ми се случва като изчета дадена тема, тя да остане маркирана като непрочетена. Също така много често не мога да маркирам темите в един форум като прочетени. Остават си все едно не съм ги чел. Браузвам с IE7, защото с мозила пък ми се маркираха сами като прочетени.
_________________ http://www.airforce-bg.com
---------------------------------
'99 Fiat Marea Weekend HLX 1.9 JTD105
---------------------------------
|
Чет Сеп 18, 2008 10:42 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Проверявал ли си за разлика между часовника на компютъра ти и този на форума?
|
Чет Сеп 18, 2008 10:59 am |
|
|