Дата и час: Пон Юни 16, 2025 10:40 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Одобрявате ли новите администратори? 

Да 71%  71%  [ 36 ]
Не 29%  29%  [ 15 ]
Общо гласове : 51

Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Beer: Никой на сила не е карал човека "Х" да се регистрира тук, нито пък на някой му е забранявало да пише за тунинг и т.н. Форума е това, което сме ние като единици. Правила във форума има, ДА и така трябва да бъде иначе на нищо няма да заприлича форума!
Преди 2 дена четох в "новия" форум изказване от рода (перефразирам): "Ето и аз се регистрирах тук и вече никой няма да ми казва да пиша на кирлица, щото ми писна и ще си пиша на латиница щото ми е кеф..". Без правила и ограничения в един форум (без модериране и спазване на правилата) който и да е форум на нищо няма да заприлича.

wwweb: Точно това е и моята позиция. Да се направи общ (публчен) домейна на fiat-bg.com, да се сложи СЕГАШНИЯ форум на добър хостинг и ако има качествени теми (т.е. смислени по въпроси свързани с ФИАТ) от "новия" форум да се прехвърлят някак си в сегашния форум и да продължи нормалната дейност, на този изключително полезен за мен форум на ФИАТ. Няма как някой да му се забрани да обсъжда фенски теми за ФИАТ, за тунинг или каквото му душа пожелае по темата ФИАТ.

Друго, което според мен е важно фактическия собственик на домейна (този който ще отговаря) да е зрял човек, който не е застанал на страната нито на едините (управляващи ако мога да се изразя), нито на другите. Аз лично предложих (без да съм се консултирал или получил мнение и съгласие) hit-ko. Може да бъде и някой друг, който му имаме доверие всички.

Вто Сеп 26, 2006 4:23 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Не одобрявам присъствието на митковия брат деянак__ в администрацията на форума!
Със стари курви нов бардак не се прави.

Дано сега чичо Митко разбере че не е господ за да не може да се спори с администратор.
И още... Мите дръж каката здраво че заебе ли те и тя, вероятността да останеш стар ерген е мноооого голяма.
Ти не си НИКАКЪВ за да се опитваш да променяш мисленето на хората и да им даваш жълти картони като кажат нещо различно от това което ти мислиш!
Ти не си НИКАКЪВ за да казваш кой може да пише и кой неможе във форума. Не може да слагаш БАН на който ти е кеф.
Появи се нов форум, 90% от хората ти се подиграват... стана за смях! И то се очакваше. Тичай подир каката сега... че и подир Логана може :36_2_33:

Вто Сеп 26, 2006 4:34 pm
Профил
UNREAD_POST 
wwweb написа:
Mazgarev, аз също съм против конфликтите, но тук все още си "мирише" на Митко бе хора ... бях останал с добри впечатления от него във форума, най-вероятно защото не бях в кухнята на нещата, но след обидите и простотиите дето извърши не изпитвам голямо желание да присъствам отново тук ...

Има нови админстратори, хубаво, но кой ги избра тия админситратори? ... пак Митко, пускате някаква анкета в която няма възможност потребителите да изберат администратори на форума, а гласуват за вече избрани такива от Митко, това за мене е тъпо, това не е никаква прозрачност, пак се правят задкулисни истории, дайте на потребителите сами да изберат администратори, от своя страна администраторите да изберат модератори и т.н. ...

След това идва въпроса с домейна и хостинга. Много се чудех дали да го пусна, ама ще го пусна:
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... 3917#33917 (за тези, които нямат акаунт: http://bigbg.net/tmp/lancia.png)
Еми вижте какво се случва с домейна на форума, в момента се наддава за него ... и това го прави настоящ администратор, отделно, че за 2 години предплатен домейн струва 28 лв. ... и при това положение не ми говорете, че това са хора на които им пука за форума ...

Имам следното предложение, при което мисля, че нещата ще се изчистят - форума се маха от текущия сървър, купува се хостинг, плаща се, а не се слага отново някъде където даден човек е решил и утре този същия да стане новия Митко ... да се съберат пари от няколко човека или от потребители, да се знае, че този форум е на потребителите, а не на еди кой си ...

Дайте свобода на тези, заради който форума съществува, това е моето мнение, защото в момента нещата отново не са открити!

wwweb, много приказки, много емоции, много чудо.Колко пъти се писа - "изчакайте ден-два", нещата ще се уталожат и ПРОМЕНЯТ... в този смисъл аз имам поне 2-3 поста.Ти за малоумници ли ни имаш, като даваш тези съвети, що ли? Митко, та Митко, няма смисъл да го демонизираме излишно, има си някаква драма, оставете го!!! Или МИСЛИШ,че аз, Здравко, Асен, Кирчо сме неговите хора /полковници/.Виж бе човеко, аз съм на 46 години, работя в банка, Здравко е на едиколко си, работи в банка, кой е Христо, няма смисъл да споменавам... Асен е системен администратор, Кирчо е юрист! Вие, в частност ти кой искаш да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.
Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече. :mrgreen:

Последна промяна Nino на Вто Сеп 26, 2006 6:34 pm, променена общо 1 път

Вто Сеп 26, 2006 4:43 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ще кажа само едно. Когато се регистрирах в този форум имаше доста хора които да ти помогнат с каквото и да е било. Имаше много компетентни отговори и обяснения като за супер некомпетентен човек, така че всеки да разбере за какво става дума. Сега тези хора които спряха да пишат тук и които са против това да се върнат тук се регистрираха в новия форум и с радост помагат. Даже си мисля че това ги прави щастливи. Сега там можещ да четеш мнение на хора които 2000 потребители сигорно не са и чували за тях в този форум защото спряха да пишат тук. Всички искат единен фиат форум и аз съм за това но просто това няма да стане тук. Аз съм за идеята дори да се обединят всички италянски форуми в едно и без това секи плюе италянските коли но с тоя форум се получи разединението с другите 2 форума. Сега в новия форум пишат хора и от трите форума и да ви кажа мненията и постовете които са тук бързо ще бъдат наваксани че даже и минати. За мене този форум спря да се развива когато мина Итал феста за това доста хора са на това мнение че този форум няма бъдеще.

Вто Сеп 26, 2006 4:46 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
NIGHT^WALKER написа:
Аз ще кажа само едно. Когато се регистрирах в този форум имаше доста хора които да ти помогнат с каквото и да е било. Имаше много компетентни отговори и обяснения като за супер некомпетентен човек, така че всеки да разбере за какво става дума. Сега тези хора които спряха да пишат тук и които са против това да се върнат тук се регистрираха в новия форум и с радост помагат. Даже си мисля че това ги прави щастливи. Сега там можещ да четеш мнение на хора които 2000 потребители сигорно не са и чували за тях в този форум защото спряха да пишат тук. Всички искат единен фиат форум и аз съм за това но просто това няма да стане тук. Аз съм за идеята дори да се обединят всички италянски форуми в едно и без това секи плюе италянските коли но с тоя форум се получи разединението с другите 2 форума. Сега в новия форум пишат хора и от трите форума и да ви кажа мненията и постовете които са тук бързо ще бъдат наваксани че даже и минати. За мене този форум спря да се развива когато мина Итал феста за това доста хора са на това мнение че този форум няма бъдеще.

За 15-те теми и 106-те отговора в "консултации" ли говориш?!
Ами сполай Ви...няма смисъл да се конфронтираме.Вече втори ден говорите че "това просто няма да стане"....е добре де, чухме го... по колко пъти на ден трябва да го пишете...ами като не стане, не стане.. опитахме! То дет' се вика "мома се случва да роди" , та два форума нямало да се обединят.Ок, разбрахме го, няма смисъл да се повтаря като развален грамофон.Път широк! :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 4:58 pm
UNREAD_POST 
Punto SX написа:
Nino написа:
Ти за малоумници ли ни имаш, като даваш тези съвети, що ли? Митко, та Митко, няма смисъл да го демонизираме излишно, има си някаква драма, оставете го!!! Или МИСЛИШ,че аз, Здравко, Асен, Кирчо сме неговите хора /полковници/.Виж бе човеко, аз съм на 46 години, работя в банка, Здравко е на едиколко си, работи в банка, кой е Христо, няма смисъл да споменавам... Асен е системен администратор, Кирчо е юрист! Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.
Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече. :mrgreen:

:offtopic: Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там. :mrgreen:

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОФТОПИКА НО МИ СТАНА ИНТЕРЕСНО.

:mrgreen: :mrgreen: Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 :offtopic: Де да знам бе Пунто!? :roll: Аха сетих се.. имах навремето един доцент по "регионална икономика"...Христо Генешки, та той все Джулюница даваше за пример относно "териториалното разположение на производителните сили". :mrgreen: От там ми е влязло в главата, но нямам нищо лошо към населеното място!!! :mrgreen: А Шминки е онзи същият от Джулюница! :wink:
Сега се сетих, че ти веднъж май ме пита за Джулюница... е хайде, Джулюница в постта ми да се чете като Паталеница, Баткун,Каспичан,Стъргел,Горна Вакерица...! :mrgreen: Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Сеп 26, 2006 5:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
...........аз съм на 46 години, работя в банка, Здравко е на едиколко си, работи в банка, кой е Христо, няма смисъл да споменавам... Асен е системен администратор, Кирчо е юрист!

........ нека се изясни всичко без болни амбиции от ничия страна и да може да ползваме освен познанията на всички по колите ни, ами и съвети които могат да ни бъдат полезни във всеки един аспект и сфера!Не визирам само Вас ами всички колеги и от единият и от другият форум - важното е да сме си полезни ........!

хайде със здраве...!!

Сря Сеп 27, 2006 3:29 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
rymbym написа:
Nino написа:
...........аз съм на 46 години, работя в банка, Здравко е на едиколко си, работи в банка, кой е Христо, няма смисъл да споменавам... Асен е системен администратор, Кирчо е юрист!

........ нека се изясни всичко без болни амбиции от ничия страна и да може да ползваме освен познанията на всички по колите ни, ами и съвети които могат да ни бъдат полезни във всеки един аспект и сфера!Не визирам само Вас ами всички колеги и от единият и от другият форум - важното е да сме си полезни ........!

хайде със здраве...!!

rymbym,само не разбрах къде са болните амбиции... специално на хората които съм изброил.Мисля,че на друго място трябва да се търсят.. заедно със сегашните резултати - втори фиат форум.
И от мен със здраве. :mrgreen:

Сря Сеп 27, 2006 8:23 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
С твоите думи, които цитирах не исках да кажа, че хората които си изброил са хората с болни амбиции!Цитирах те с цел да стане още по ясно какво исках да кажа - а то е, че не всеки разбира от право,банки и компютри и всички останали професии и специалности с които се занимават колегите и тук и в другият форум и, че освен съветите за колата му човек може да се надява примерно, на съвет спрямо някои кредит,превод, да речем или трудов или друг договор и т.н.Все пак да получи човек правилната информация от независими и необвързани с нещо в дадена ситуация хора е може би най-ценната помощ, която може да получи а нали това ни е целта независимо къде сме събрани!Всеки да бъде полезен с каквото може! :D :wink:
За болната амбиция не съм визирал абсулютно никой, просто малко по силни думи!!!! :mrgreen:
Успех !

Сря Сеп 27, 2006 10:51 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ок, ясно, разбира се,че ще си помагаме кой с каквото може.. и професионално и любителски ... щото май колите ни станаха "второто аз"....дано не ни прочетат от някъде съпругите, че ще стане една....!!! :mrgreen:

Сря Сеп 27, 2006 11:18 am
UNREAD_POST 
От известно време само чета тук, заради скандалите, не защото не мога да пиша във форума, а просто нямам желание :!:
Като чета обаче изказванията на някои хора, не знам защо си мисля, че някой има някакви интереси и се опитва да ги защитава с манипулации, което е доста грозно, след няколкото случки от този месец и тяхното развитие :evil:

Sven написа:
Защо трябва сървара да бъде местен?! Хора сляпи ли сте, другия форум са админи хората който се караха с Митко...
А ти кой очакваш да е администратор на форум, който е създаден, за да покаже на всички посетители, фенове, собственици или само любители на една марка и на една идея, че Хитлер е мъртъв и са свободни да дишат и да се развиват :?: :!:
Освен това, никой не се е карал с Митко - Митко се караше с всички, които не го слушкат :idea:

Sven написа:
...той има над 4000 мнения, допринасяше много за форума. Направи грешка, това е така. Но от нея се възползваха други и затова се стигна дотук.
Я помисли пак, кой, от какво се възползваше :?:
Грешката беше, че допуснахме Митко да застане на ръководното място на "нещо", за което той само беше чел по интернет :evil:
Или мислиш, че 4000 мнения са достатъчни, за да ръководиш клуб :?:
А може би, една-две срещи в кръчмата и няколко наздравици са ръководене на клуб :?:
Или пък изгонването на посетители (не просто посетители, А ПОЛЕЗНИ ПОСЕТИТЕЛИ) е ръководене на клуб :?:
Или съдебната регистрация е връхна точка в развитието на един клуб :?:
Предполагам знаеш, че няма незаменими хора и факта, че Митко се насра е показателен :idea:

Sven написа:
Митко с нищо не е толко навредил форума, че чак да се мести и да се правят нови админи който не са удобрени от него.
А кой беше Митко, та трябва да му се иска одобрение за каквото и да било :?: :!:

Sven написа:
Просто другите ги е яд и се чудат как повече да ни разрушат форума, че да налази някой техния. Просто прочетете мненията на някой от юзерите там.
Кой точно го е яд на кирливия ти форум бе, а кой си ти, че някой да го е яд заради теб, а :?: :?: :?:
Въобще не си и помисляй да пишеш в другия форум - такива "налазвачи", като теб, са излишни там :idea:
Ето, пиша ти го направо тук - Митко и този форум раздели "Клуб ФИАТ" от другите два клуба и от ИТАЛФЕСТ :!:
Поради същата причина, този месец имаше национална среща на "Клуб ФИАТ", при положение, че НА ВСИЧКИ БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ПРЕДСТОИ ИТАЛФЕСТ-2006, но Митко се постара да организира отделно мероприятие само за "неговия клуб" :idea:
Дори в темата за тази национална среща лично аз попитах, ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ, СЛЕД КАТО НАБЛИЖАВА ИТАЛФЕСТ-а, НО всички се направиха на ударени, че "никой нищо не е казал за ИТАЛФЕСТ" - вие малоумни ли сте :?: - за трета поредна година ще се провежда "ИТАЛФЕСТ" и вие не знаете, че ще бъде така, пък и съвсем случайно си организирахте среща точно няколко седмици преди това :evil:
А организатора кой беше - баба ми :?:
Аааа, не, организатора беше човека, който изобщо не е навредил на този клуб, даже много е помогнал с 4000-те си мнения и изобщо не е искал да разделя италфеновете по същото това време миналата година, и изобщо не е искал да гони от форума хората, които могат да помогнат 4000 пъти повече от него, и въобще като ръководител от неговия ранг, нищо лошо не е искал за клуба и не си е позволил да направи нищо повече, от това което е правилно и най-полезно за клуба :evil:

Sven написа:
От другия форум не се притисняват къде е нашия, а самия форум ги притиснява!
Кой е ВАШИЯ форум :?:
Кой си ТИ :?:
Кои сте ВИЕ :?:
На ВИЕ и НИЕ ли ще се делим :?:
ВИЕ нещо повече ли сте от НАС :?:

Sven написа:
Въпреки, че форума е за коли тук има пълната свобода да се коментира всичко което не е против правилата...
Кои правила :?: :!:

:arrow:
NIGHT^WALKER написа:
Аз ще кажа само едно. Когато се регистрирах в този форум имаше доста хора които да ти помогнат с каквото и да е било. Имаше много компетентни отговори и обяснения като за супер некомпетентен човек, така че всеки да разбере за какво става дума. Сега тези хора които БЯХА СПРЯНИ да пишат тук и които са против това да се върнат тук се регистрираха в новия форум и с радост помагат. Даже си мисля че това ги прави щастливи. Сега там можеш да четеш мнение на хора които 2000 потребители сигорно не са и чували за тях в този форум защото БЯХА СПРЯНИ да пишат тук. Всички искат единен фиат форум и аз съм за това но просто това няма да стане тук. Аз съм за идеята дори да се обединят всички италянски форуми в едно и без това секи плюе италянските коли но с тоя форум се получи разединението с другите 2 форума. Сега в новия форум пишат хора и от трите форума и да ви кажа мненията и постовете които са тук бързо ще бъдат наваксани че даже и минати. За мене този форум спря да се развива когато мина ИТАЛФЕСТ-2005 за това доста хора са на това мнение че този форум няма бъдеще.
:idea:

Чет Сеп 28, 2006 12:05 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
На човека някой ще отгоори ли :?: :!: Или не ни утърва :!:

Чет Сеп 28, 2006 12:25 am
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
ами на какво да му отговори се отговоти :dontknow: . това че си е загубил времето да издвади няколко цитати, които извадени от контекста може да дават каквито си иска уклони на смисъла на казаното от хората, a които дори и да показват истинския смисъл на казаното, от тях се разбира само че някой моноо уважава митето, а другио па не му се кефи ич - голем праз.
аз се бях зарекъл да не пиша по повод последните случки, ама ми писна някой да се опитва да "намери под вола теле" и да покаже на потребителите на форума колко е гадно да пишат тука, как сами се прецакват и колко че е убав живото ако си пишеме само у новопръкналия се форум и туриме кръст на всичко правено във форума до сега.
аз мисля, че в момента нещата се нормализират може спокойно да не се занимаваме с това какъв е бил митичния митко и колко "дълги" ръце има и как пак ще се докопа до сървъра с форума и т. нт.

п.п. когато новите админи преместят хоста и имат контрол над базата данни това би трябвало да сложи край на всички сплетни и хората дето са нправили новиа форум могат, ако имат желание естествено да си пишат тук, пък ако искат да си поддържат и новия форум

Последна промяна charlie на Чет Сеп 28, 2006 12:46 am, променена общо 1 път

Чет Сеп 28, 2006 12:41 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
А и някой май се е напушил или нашмъркал :yahoo lol:

Чет Сеп 28, 2006 12:43 am
UNREAD_POST 
charlie, какъв вол, какво теле :?: :!:
Митко изсра ли се върху всички уважаващи го :?: -Изсра се :!:
А изсра ли се върху това което всички заедно сте направили :?: -Изсра се :!:
А опита ли се да се изсере върху другите два клуба миналата година :?: -Опита се :!:
За съжаление "Алфа" и "Ланчиа" клубовете насраха него, както сега му се приака, когато видя, че има нов форум и веднага пусна стария в действие :idea:
Ако не беше направен новия форум, дали щеше да се оттегли така тихомълком :?:
И дали информацията нямаше да бъде дадена на "доверен" и "сигурен" човек :?:
Що си кривите душата - толкова ли е трудно да си признаете, че Митко акаше наляво и надясно, а всички в тоя форум само минавахте да го забършете :idea:
Ето, сега вече него го няма, но пък има и ново място, където никога не го е имало :idea: :idea: :idea:
Аз лично съм ЗА обединение на двата форума и не подстрекавам никой да ходи в новия форум, но дали тук нещо ще се промени, само защото Митко вече не е администратор :?: :roll: -Времето ще покаже :!:
А до тогава - евала на Митко, на изпроводяк, за пореден път се изсра върху всички, щом в два форума говорят за него цяла седмица :evil:

Последна промяна Kuku на Чет Сеп 28, 2006 1:13 am, променена общо 1 път

Чет Сеп 28, 2006 1:06 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща