|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Одобрявате ли новите администратори?
Одобрявате ли новите администратори?
Автор |
Съобщение |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
А е това --->AkSyst Ltd-АкивановСистемс ли значи :?: :!: Просто любопитство :|

|
Вто Сеп 26, 2006 1:12 am |
|
 |
wwweb
|
beer написа: А е това --->AkSyst Ltd-АкивановСистемс ли значи :?: :!: Просто любопитство :|
Ахам ...
|
Вто Сеп 26, 2006 1:13 am |
|
 |
chuni
|
wwweb написа: valjo написа: предположения къде се намира този форум ?:) Код: Registrant: AkSyst Ltd. Nadejda bl.304 vh.A ap.2 Sofia, Sofia 1229 BG
Domain name: FIAT-BG.COM
Administrative Contact: Akivanov, Dimitar Whois Privacy and Spam Prevention by DomainTools.com Nadejda bl.304 vh.A ap.2 Sofia, Sofia 1229 BG
088242096 Technical Contact: Akivanov, Dimitar Whois Privacy and Spam Prevention by DomainTools.com Nadejda bl.304 vh.A ap.2 Sofia, Sofia 1229 BG 088242096
Registration Service Provider: dom.BG - .COM .INFO .BIZ - $13.90 - $8.90 http://www.dom.bg
Ами тогава за какви нови администратори говорим и гласуваме то май няма смисъл в цялата тази работа :roll: Извинявайте ама то излиза че сте проформа администратори :!: :!:
Дайте малко разяснение на потребителите :!:
|
Вто Сеп 26, 2006 11:00 am |
|
 |
LuckyMan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Авг 25, 2005 4:41 pm Мнения: 35 Местоположение: София
|
М дааааааааа както Бобо каза нов бардак стари курви :idea: :!:
хора разберете този форум никога няма да има свобода и гласност,Биг Митя гледа :idea: :!:
_________________ Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
|
Вто Сеп 26, 2006 11:33 am |
|
 |
Vladim
|
LuckyMan написа: ...хора разберете този форум никога няма да има свобода и гласност,Биг Митя гледа :idea: :!:

|
Вто Сеп 26, 2006 11:41 am |
|
 |
chuni
|
LuckyMan написа: Биг Митя гледа :idea: :!:
Биг Митя да спира да гледа и да сдава машината докато не е станало късно.............
|
Вто Сеп 26, 2006 12:56 pm |
|
 |
Sven
|
Форума и не трябва да има прекалена свобода ,защото тогава найстина ще заприлича на бардак или казано по друг начин - на един друг форум...
Когато има причина да се уплаквате от новите админи да, но сега няма и не вярвам да има. А на машината мястото и си е тук където е и при който е.
|
Вто Сеп 26, 2006 1:53 pm |
|
 |
wwweb
|
Sven написа: защото тогава найстина ще заприлича на бардак или казано по друг начин - на един друг форум...
Казал човек с професия " Престъпник"
Ти докато ги ръсиш такива ще има не 2, а още 6 форума ...
|
Вто Сеп 26, 2006 2:29 pm |
|
 |
Sven
|
wwweb написа: Sven написа: защото тогава найстина ще заприлича на бардак или казано по друг начин - на един друг форум... Казал човек с професия " Престъпник" Ти докато ги ръсиш такива ще има не 2, а още 6 форума ...
И ти беше написал, че те депресира да влизаш тук, но всичко е въпрос на мнение.
|
Вто Сеп 26, 2006 2:45 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Хора, дайте малко време и всичко ще се оправи!
Нека не се цепим... закъде сме ако се разделяме...?
Сървъра утре ще бъде преместен (явно от това се притеснявахте).
Постепенно, надявам се за месец всичко ще е както по старо му.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 26, 2006 2:56 pm |
|
 |
Sven
|
Mazgarev написа: Хора, дайте малко време и всичко ще се оправи! Нека не се цепим... закъде сме ако се разделяме...? Сървъра утре ще бъде преместен (явно от това се притеснявахте). Постепенно, надявам се за месец всичко ще е както по старо му.
Защо трябва сървара да бъде местен?! Хора сляпи ли сте, другия форум са админи хората който се караха с Митко,а той е админ и това е нейзбежно. За пореден път казвам ,че не го защитавам, но той има над 4000 мнения, допринасяше много за форума. Направи грешка, това е така. Но от нея се възползваха други и затова се стигна дотук. Митко с нищо не е толко навредил форума, че чак да се мести и да се правят нови админи който не са удобрени от него. Просто другите ги е яд и се чудат как повече да ни разрушат форума, че да налази някой техния. Просто прочетете мненията на някой от юзерите там.
От другия форум не се притисняват къде е нашия, а самия форум ги притиснява!
|
Вто Сеп 26, 2006 3:07 pm |
|
 |
wwweb
|
Mazgarev, аз също съм против конфликтите, но тук все още си "мирише" на Митко бе хора ... бях останал с добри впечатления от него във форума, най-вероятно защото не бях в кухнята на нещата, но след обидите и простотиите дето извърши не изпитвам голямо желание да присъствам отново тук ...
Има нови админстратори, хубаво, но кой ги избра тия админситратори? ... пак Митко, пускате някаква анкета в която няма възможност потребителите да изберат администратори на форума, а гласуват за вече избрани такива от Митко, това за мене е тъпо, това не е никаква прозрачност, пак се правят задкулисни истории, дайте на потребителите сами да изберат администратори, от своя страна администраторите да изберат модератори и т.н. ...
След това идва въпроса с домейна и хостинга. Много се чудех дали да го пусна, ама ще го пусна:
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... 3917#33917 (за тези, които нямат акаунт: http://bigbg.net/tmp/lancia.png)
Еми вижте какво се случва с домейна на форума, в момента се наддава за него ... и това го прави настоящ администратор, отделно, че за 2 години предплатен домейн струва 28 лв. ... и при това положение не ми говорете, че това са хора на които им пука за форума ...
Имам следното предложение, при което мисля, че нещата ще се изчистят - форума се маха от текущия сървър, купува се хостинг, плаща се, а не се слага отново някъде където даден човек е решил и утре този същия да стане новия Митко ... да се съберат пари от няколко човека или от потребители, да се знае, че този форум е на потребителите, а не на еди кой си ...
Дайте свобода на тези, заради който форума съществува, това е моето мнение, защото в момента нещата отново не са открити!
Последна промяна wwweb на Вто Сеп 26, 2006 3:35 pm, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 26, 2006 3:20 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Точно този форум тук,е този който разединяваше :!: На итал марките другите хора гледат като цяло,както и самите фенове :!: Точно този форум наложи разединението и се отцепи от останалита :!: Това как не го разбирате не мога да разбера!И продължавате да си вярвате в безумните си фикс идеи!Помислете малко над това :idea:
Тея "други" както ги наричаш са можеби най големите радетили за итал идеята и единствено целта им е да помагат!Но не като на някой им се изка с безплатни съвети и консултации :!: А с нещо друго което е доста по важно от това ти примерно да разбереш за ко ти свети жълтата лампичка в дясо :!:
П.П
Въпреки че говоря на ти,поста не е насочен конкретно към никой специялно!!!

|
Вто Сеп 26, 2006 3:32 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
beer написа: Точно този форум тук,е този който разединяваше :!: На итал марките другите хора гледат като цяло,както и самите фенове :!: Точно този форум наложи разединението и се отцепи от останалита :!: Това как не го разбирате не мога да разбера!И продължавате да си вярвате в безумните си фикс идеи!Помислете малко над това :idea: Тея "други" както ги наричаш са можеби най големите радетили за итал идеята и единствено целта им е да помагат!Но не като на някой им се изка с безплатни съвети и консултации :!: А с нещо друго което е доста по важно от това ти примерно да разбереш за ко ти свети жълтата лампичка в дясо :!: П.П Въпреки че говоря на ти,поста не е насочен конкретно към никой специялно!!!
Човек да разединява бях чувал, ама форум да разединява...
Аз лично с никой не съм се разединявал, нито съединявал (освен с приятелката си :mrgreen: )!
И айде не ми казвай в какво точно вярвам! Камо ли пък в "Безумните си фикс идеи"! Що за глупост.
То човек трае, трае па му писне! Искате да не Ви се дава уклон - хубаво (не съм убеден, че някой е давал), ама
айде и на мене или на който и да било да не давате уклон! Панятна!?
|
Вто Сеп 26, 2006 3:40 pm |
|
 |
Sven
|
Въпреки, че форума е за коли тук има пълната свобода да се коментира всичко което не е против правилата. Коментира се от събитията в Унгария до фотографски интереси. Това ,че се говори само за лампички въобще не е вярно.
|
Вто Сеп 26, 2006 3:44 pm |
|
|