Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
размисли за форума 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
hit-ko написа:
...Умолявам администраторите, сьбрете се на една коректна и делова среща, загьрбете понесените обиди и потьрсете нужния компромис! Всеки един от Ваз е беспорен фактор в този форум , с уважение и изграден вече авторитет, няма и какво да се дели! ...

Напълно подкрепям идеята. Нека се съберат администраторите и изгладят отношенията помежду си. Убеден съм че това ще е добре за всички нас. Всеки един от администраторите е дал своя безспорен принос за форума. И не на последно място, най-добре би било да избегнеме разделението което в момента се очертава между ИталФеновете - FIAT, LANCIA, ALFA.

www.locksmith-bg.com

Последна промяна Alexius на Пон Окт 17, 2005 1:18 pm, променена общо 1 път

Съб Окт 15, 2005 1:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Готов съм да се срещна и говоря с всеки, който има какво да каже, сподели и/или предложи за темите които касаят FIAT феновете. От началото на седмицата провеждам разговори с много хора. С Христо говоря по няколко пъти на ден, както и с останалите администратори. Събрание ще има. Забавям го поради невъзможността на някои хора да присъстват.

Съб Окт 15, 2005 1:48 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Готов съм да се срещна и говоря с всеки, който има какво да каже, сподели и/или предложи за темите които касаят FIAT феновете. От началото на седмицата провеждам разговори с много хора. С Христо говоря по няколко пъти на ден, както и с останалите администратори. Събрание ще има. Забавям го поради невъзможността на някои хора да присъстват.

Митко може би е добре да споделиш с нас кои са другите администратори, защото лично аз не знам кои са.
До скоро и аз бях такъв, дори без да съм го искал, предполагам че се е дължало на това, че не си могъл да насториш форума, така, че да виждам форума само за членове, без да съм администратор.
а относно писанията на Добри, копирам от ланча форума
hf hpe написа:
Добри не те познавам за което може би е в мой минус
Но според мен е несериозно да се появи някакъв НИК (защото във форума сме само под никове), без да е писал нещо в който и да е от трите форума, посветени на италианските автомобили, и да се намеси точно в тази тема
аз също като Марио се прибирам в къщи и гледам, че вече нямам права във фиат форума
от всичко което се е случило, аз единственно като причина да се сърди Митко е това че италфеста се проведе на место неодобрявано от много хора, включително и от мен
но какво да се прави трябва да се гледа напред, хора като Марио помагаха активно с каквото могат за реализациата на събитието, хора като мен си правиха пас(но и не пречиха) всчико е въпрос на виждане
но дори и аз като недоволен за местото, не мога да кажа на черното бяло и да не призная безспорният успех на италфеста
докато Митко и след феста продължи да търси под вола теле

относно името на темата при това пусната от "гаджето" на Митко
аз във нито един от трите форума, не съм виждал мнения с личностни нападки, до момента в който Митко реши че фиат форума е негова лична собственост, та ако е имало такива ще съм радостен да ги споделите с нас

Съб Окт 15, 2005 6:29 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Администратори са още zaphod и me_to_u.

Нед Окт 16, 2005 1:44 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
HF,

Би било полезно да копирате и отговора ми - особено трите точки на омиротворяването, представляващи най-общо всеки да си посипе главата с пепел и да признае собствените грешки. Нещо, за което очевидно все още няма почва, защото вече са налице отговори от страни по спора, които твърдят, че са безгрешни...

Нед Окт 16, 2005 9:27 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Alexius написа:
hit-ko написа:
...Умолявам администраторите, сьбрете се на една коректна и делова среща, загьрбете понесените обиди и потьрсете нужния компромис!

Напълно подкрепям идеята. .

абе бира да има :beer:

Пон Окт 17, 2005 4:12 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
emdless4 написа:

Ей за такива думи ми печелиш уважението emdless4 :wink: :D

Пон Окт 17, 2005 3:42 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
me_to_u написа:
emdless4 написа:

Ей за такива думи ми печелиш уважението emdless4 :wink: :D

Ами така де, няма да си дърпаме сутиените, да сядаме на маса и да решаваме проблема :naughty: Пък и идва сезона на винцето и ракийцата... Живи и здрави, и колите да вървят (и да спират :lol: ), останалото се оправя :drunk:

Пон Окт 17, 2005 6:26 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
А пък аз си мислех, че тук сме се събрали единомишленици от чиста любов към ФИАТ .
Апропо какви са тези теми достъпни само за членовете на клуба на Фиат и как се става негов член?

Вто Окт 18, 2005 4:58 pm
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
А пък аз си мислех, че тук сме се събрали единомишленици от чиста любов към ФИАТ .
Апропо какви са тези теми достъпни само за членовете на клуба на Фиат и как се става негов член?

И моя въпрос е същия.

Пет Окт 21, 2005 5:50 pm
UNREAD_POST 
Въпросните форуми са 2. В първия се местят всички мнения, които са нецензурни, съдържат обиди или по някоя подобна причина нямат място във форума. Втората тема не е за членове на клуба, защото реално клуб още няма. Създадох я за да може модераторите да обсъждат теми свързани със сайта и форума преди тези теми да бъдат направени публични.

Пет Окт 21, 2005 5:56 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Въпросните форуми са 2. В първия се местят всички мнения, които са нецензурни, съдържат обиди или по някоя подобна причина нямат място във форума. Втората тема не е за членове на клуба, защото реално клуб още няма. Създадох я за да може модераторите да обсъждат теми свързани със сайта и форума преди тези теми да бъдат направени публични.

а как се става член на клуба

Съб Окт 22, 2005 8:10 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
pugsy
Mitko написа:
...защото реално клуб още няма...

www.locksmith-bg.com

Нед Окт 23, 2005 12:08 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2