|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Да се погрижим за нашия форум!
Автор |
Съобщение |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
mariobg написа: ...А за обективността, за колегата Чарли говоря, мога да кажа че няма проблем, дайте парите на мен а аз ще ги изпия пък и не карам ФИАТ, хаха.
абе ти като изпиеш толкова много пари, няма да можеш да следиш за обективността и айдиии отиде обективността на форума и ще плазнат едни страшни реклами....
иначе аз не мисля че е проблем да посъберем някой лев за покриване на разходите по подръжката и хостване на сайта и форума, пък и за други пера....
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Сря Май 11, 2005 11:25 am |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Малко offtopic Mitko- виждам,че нещо сте upgrade-нали форумчето. Вече всеки си има линкче над аватара, дори има и датата на регистрацията. Поздравления. 
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Сря Май 11, 2005 8:01 pm |
|
 |
me_to_u
|
flx написа: Малко offtopic Mitko- виждам,че нещо сте upgrade-нали форумчето. Вече всеки си има линкче над аватара, дори има и датата на регистрацията. Поздравления. 
Да да, има и по-различна организация на мненията и темите,хубаво е!
|
Сря Май 11, 2005 8:20 pm |
|
|