Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:27 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Форума и сайта - сега на къде?????? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Nino написа:
Не може форума да е на Митко и той никога не е твърдял това! Нормално е всеки да изпита някаква моментна криза и да постъпи като него след толкова набрани отрицателни емоции.Нека да спрем, както каза Пламен, да се вземем в ръце и всеки да допренесе нещо според възможностите си.
Предлагам да направим общо събрание на КЛУБА в края на октомври или началото на ноември, след като се поуталожат малко емоциите и там да регламентираме всичко касаещо САЙТА.Клубът си е регламентиран, регистриран и т.н.!

Общо събиране не значи ли всички членове да присъстват ? Ако е така - замисли се дали членовете от другата част на България (предполагам, че събирането ще е в София) ще имат възможност да отидат на Итал феста, националната среща и на събранието ... не мисля така ... по-добре да е на националната среща ... понеже ако сервиза е свободен и колата е излязла от него до тогава - ще ходя на итал феста, най-вероятно няма да мога да присъствам на националната среща ... предполагам, че и други са така ...

Има си устав... прочети го!
viewtopic.php?t=2958

Нед Сеп 24, 2006 5:47 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Nino написа:
viewtopic.php?t=2958

чел съм го ... сега пак го прочетох, но не разбрах какво точно имаш предвид с това...
Все пак повечето членове (от където и да са) биха искали да присъстват ...

Нед Сеп 24, 2006 5:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Nino написа:
viewtopic.php?t=2958

чел съм го ... сега пак го прочетох, но не разбрах какво точно имаш предвид с това...

ИМАМ ПРЕД ВИД,ЧЕ МИТКО АКО ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ С ДОСТОЙНСТВО ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЙТА НА ПОНЕ ТРИМА ДУШИ И ЗАПОЧНЕ ПОСТЪПКИ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО ОТ УПРАВАТА НА КФБ.ХОСТИНГА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕН НЕЗАБАВНО.

Нед Сеп 24, 2006 6:27 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Nino написа:
kiler_4o написа:
Nino написа:
viewtopic.php?t=2958

ИМАМ ПРЕД ВИД,ЧЕ МИТКО АКО ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ С ДОСТОЙНСТВО ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЙТА НА ПОНЕ ТРИМА ДУШИ И ЗАПОЧНЕ ПОСТЪПКИ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО ОТ УПРАВАТА НА КФБ.ХОСТИНГА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕН НЕЗАБАВНО.

Ясно ... ами прав си ... и двете неща са верни ...

Пон Сеп 25, 2006 12:22 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Nino написа:
kiler_4o написа:
Nino написа:
viewtopic.php?t=2958

само ще те помоля да не пишеш с червено !!! и с големи букви, че не е много коректно
ползването на големи букви и ярък цвят е за изразяване на определена емоция и то не положителна.
като член на УС на клуба съм готов да отговоря на всеки който иска да направим събрание. Реда по който се свиква е ясен, като гледам и дневния ред също

Пон Сеп 25, 2006 5:14 pm
UNREAD_POST 
Ами точно за това съм го написал с големи червени букви, за да изразя отрицателната си емоция. Друг е въпросът защо като член на УС и модератор позволи да се стигне до тук.Това не го приемай като лична нападка или обида.Въпросът ми е информационен, не риторичен.

Пон Сеп 25, 2006 5:42 pm
UNREAD_POST 
Nino написа:
Ами точно за това съм го написал с големи червени букви, за да изразя отрицателната си емоция. Друг е въпросът защо като член на УС и модератор позволи да се стигне до тук.Това не го приемай като лична нападка или обида.Въпросът ми е информационен, не риторичен.

:) Не ти се сърдя. Веднага ти отговарям. На няколко пъти се опитах да докарам нещата до подобен край или развръзка. Ако се поровиш по форума ще намериш темите. Даже имаше едно събрание на клуба по този въпрос. Само че тогава всички отворковци ме оплюха и заклеймиха като отцепник и т.н.
Има една скрита тема във форума, там има доста инфо по тези въпроси. Ако админите решат могат да я направят достъпна и тогава ще се изясни, че проблемите са още от миналата година. Просто сега балона гръмна и се разплискаха лайната. Тъпотията на цялата ситуация е че сега вместо да имаме и форум и клуб се нароиха нещата и няма да има нито едното нито другото. Съществуването на два форума е пълен идиотизъм. Ако два клуба се пръкнат, направо ще е еманация на простотията.

Пон Сеп 25, 2006 6:00 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
x 1/9 написа:
Nino написа:

:) Не ти се сърдя. Веднага ти отговарям. На няколко пъти се опитах да докарам нещата до подобен край или развръзка. Ако се поровиш по форума ще намериш темите. Даже имаше едно събрание на клуба по този въпрос. Само че тогава всички отворковци ме оплюха и заклеймиха като отцепник и т.н.
Има една скрита тема във форума, там има доста инфо по тези въпроси. Ако админите решат могат да я направят достъпна и тогава ще се изясни, че проблемите са още от миналата година. Просто сега балона гръмна и се разплискаха лайната. Тъпотията на цялата ситуация е че сега вместо да имаме и форум и клуб се нароиха нещата и няма да има нито едното нито другото. Съществуването на два форума е пълен идиотизъм. Ако два клуба се пръкнат, направо ще е еманация на простотията.

Форум може всеки да си направи и не два, ами може да станат и 20!
Това е естествен процес и не може да бъде спрян!
Виж, с клуба нещата стоят по друг начин.
Ако се прави обаче, общо събрание на клуба, то трябва да стане в централна България за да може всеки член, да има равноправна възможност за присъствие!

Пон Сеп 25, 2006 6:34 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
x 1/9 написа:

Напълно, на 100% споделям мнението ти.Не ми харесва идеята да имаме два форума.Ако Пежо, Ситроен и Рено имаха по два форума щяха да станат егати майтапите.Христо по-долу е прав, трябва да има общо събрание на клуба, там да се вземат решенията, избере управителен съвет и т.н.Апропо съгласно устава Управителният съвет е с мандат една година.Не знам, Вие ще кажете кога свършва тя.
Относно мястото, мисля,че есенна Копринка е добро място...тъкмо пак ще бъде студено. :mrgreen:

Пон Сеп 25, 2006 7:30 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
hit-ko написа:

Форум може всеки да си направи и не два, ами може да станат и 20!
Това е естествен процес и не може да бъде спрян!
Виж, с клуба нещата стоят по друг начин.
Ако се прави обаче, общо събрание на клуба, то трябва да стане в централна България за да може всеки член, да има равноправна възможност за присъствие!

форум със 150 регистрирани активни участници за 48 часа НЕ може да направи всеки, ако искаш - опитай

процеса не е естествен, защо няма втори алфа форум, или втори ланча форум ? със същите или сходни темпове на нарастване?

моите уважения, но си криеш/те главата в пясъка! ПРОБЛЕМ ИМА, и резултатите са налице

това не е следствие на естествената българска черта (трима българи - чета с предател), а доста закъсняла реакция на чиста проба еднолично управление на публичен форум....

Вто Сеп 26, 2006 12:53 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Съгласен съм. Трябва обаче да ги решаваме.

Вто Сеп 26, 2006 10:35 am
UNREAD_POST 
Nino написа:

Напълно, на 100% споделям мнението ти.Не ми харесва идеята да имаме два форума.Ако Пежо, Ситроен и Рено имаха по два форума щяха да станат егати майтапите.Христо по-долу е прав, трябва да има общо събрание на клуба, там да се вземат решенията, избере управителен съвет и т.н.Апропо съгласно устава Управителният съвет е с мандат една година.Не знам, Вие ще кажете кога свършва тя.
Относно мястото, мисля,че есенна Копринка е добро място...тъкмо пак ще бъде студено. :mrgreen:

за да няма не разбрали и не чули сега подготвям една тема и ще я постна в раздел общи приказки.

Вто Сеп 26, 2006 10:51 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2