Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:37 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кой Каква Кола Кара? 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
mariobg и Mitko ще кажат:)

www.locksmith-bg.com

Пон Фев 28, 2005 3:37 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Идеята е много хубава, но мисля, че ще има хора, които ще почнат да пускат безмислени постове- колкото да си вдигнат ранга. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 . Поздравления към mariobg и Mitko Мислили ли сте си да направим няква страница във форума в която да качваме интересни снимчици? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 28, 2005 7:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
flx написа:
Идеята е много хубава, но мисля, че ще има хора, които ще почнат да пускат безмислени постове- колкото да си вдигнат ранга. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 . Поздравления към mariobg и Mitko Мислили ли сте си да направим няква страница във форума в която да качваме интересни снимчици? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Както знаете форума е само част от идеята за сайт на почитателите на Fiat в България. Сайта обаче много изостана. Приемат се всякакви идеи за него.

Пон Фев 28, 2005 7:33 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST относно форума...
flx написа:
Идеята е много хубава, но мисля, че ще има хора, които ще почнат да пускат безмислени постове- колкото да си вдигнат ранга. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 . Поздравления към mariobg и Mitko

Напълно подкрепям колегата-доколко количеството е за сметка на качеството-нека всеки сам да прецени...Лично съм забелязъл,че постове,за които е нужно ЛС, се пускат като отговори-и излишно се товари форума...иначе този ранг и пр. го има и в други форуми...не мисля, че е нещо съществено важно за общия дизайн и полезност на форума .

Съб Мар 05, 2005 10:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
vesko.t, съгласен съм с теб и flx, но не може целия форум да бъде стриктно техническо четиво. Админите са се опители да направят нещо по-разчупено и интересно. Полезно не, но интересно. Безсмислените постове съм сигурен че ще бъдат ограничени доколкото е възможно, но съгласи се, че не всеки пост, безсмислен за теб и още 100 потребителя е безсмислен за други 100. Аз лично пак казвам съм на мнение, че форума не е необходимо(и не може) да бъде строго техническо пособие.

Нед Мар 06, 2005 12:20 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
me_to_u написа:
.......нещо по-разчупено и интересно..........

Именно за това дадох тази идея със рейтинга и "кой каква кола кара". Смятам че няма нищо по-добро от това да бъде съчетано полезносто с приятното, а именно обмяна на опит, съвети и тн и от друга страна прекарани приятни минути във форума.
Цитат:
...Аз лично пак казвам съм на мнение, че форума не е необходимо(и не може) да бъде строго техническо пособие...

разбира се всеки е пускал ОФФ топици :lol: някой повече, други по-малко. Но смятам, че за момента всичко е било в реда на нещата.

www.locksmith-bg.com

Нед Мар 06, 2005 12:43 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST за форума ...
me_to_u написа:
vesko.t, съгласен съм с теб и flx, но не може целия форум да бъде стриктно техническо четиво. Админите са се опители да направят нещо по-разчупено и интересно. Полезно не, но интересно. Безсмислените постове съм сигурен че ще бъдат ограничени доколкото е възможно, но съгласи се, че не всеки пост, безсмислен за теб и още 100 потребителя е безсмислен за други 100. Аз лично пак казвам съм на мнение, че форума не е необходимо(и не може) да бъде строго техническо пособие.

:!: Естествено ! Съгласен съм !
Може би не съм бил съвсем разбираем !...-този пост исках повече да се приема като някакъв призив за самоконтрол /не цензура !!!/ от участниците!
Поздрави на всички участници и специално на Админите и Модераторите ! :D

Нед Мар 06, 2005 12:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2