|
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 5:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
dimov75
Кара балканче
Регистриран на: Пет Фев 02, 2007 1:55 pm Мнения: 41 Местоположение: Добрич
|
 Новото Ferrari
|
Чет Май 15, 2008 7:36 am |
|
 |
Rokambol
|
Изобщо не ми харесва. Това за мен не е Ферари, а Алфа 8С. След Фиорано и Скалиети това е поредния глупав модел. А за недоразумението Загото не ми се и говори. Добре, че пуснаха еволюшъна, та малко да върне блясъка на фирмата. Нещо са се смахнали напоследък. И с тоя преден мотор къде отива центъра на тежеста?
|
Чет Авг 07, 2008 2:05 am |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Rokambol написа: Изобщо не ми харесва. Това за мен не е Ферари, а Алфа 8С. След Фиорано и Скалиети това е поредния глупав модел. А за недоразумението Загото не ми се и говори. Добре, че пуснаха еволюшъна, та малко да върне блясъка на фирмата. Нещо са се смахнали напоследък. И с тоя преден мотор къде отива центъра на тежеста?
Пич, как можеш да кажеш на ЗАГАТО И ФИОРАНО смахнати. Моля те. А това ще се продава като топъл хляб
|
Чет Авг 07, 2008 10:16 am |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
Rokambol написа: Изобщо не ми харесва. Това за мен не е Ферари, а Алфа 8С. След Фиорано и Скалиети това е поредния глупав модел. А за недоразумението Загото не ми се и говори. Добре, че пуснаха еволюшъна, та малко да върне блясъка на фирмата. Нещо са се смахнали напоследък. И с тоя преден мотор къде отива центъра на тежеста?
Те във Ферари не са чували за такова чудо като център на тежест
|
Чет Авг 07, 2008 10:37 am |
|
 |
Rokambol
|
Всеки ден го виждам Фиорано-то, всеки ден виждам и Ф430. Ами кво да ви кажа, първата мяза на немска кошница в сравнение с втората. Това, че е по-мощна, по-нова технология и пр. за мен е без значение. И двете са ми крайно недостъпни за джоба. Става дума за чиста визия и въпрос на личен вкус. Колкото до центъра на тежеста, това беше само ирония, колега; далеч съм от мисълта, че Ферари не знаят това животно какво е.
|
Пет Авг 08, 2008 12:41 am |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Rokambol написа: Всеки ден го виждам Фиорано-то, всеки ден виждам и Ф430. Ами кво да ви кажа, първата мяза на немска кошница в сравнение с втората. Това, че е по-мощна, по-нова технология и пр. за мен е без значение. И двете са ми крайно недостъпни за джоба. Става дума за чиста визия и въпрос на личен вкус. Колкото до центъра на тежеста, това беше само ирония, колега; далеч съм от мисълта, че Ферари не знаят това животно какво е.
Ф40 и мен ме кефи най-много.....Но струва един ТИР с пари 
|
Пет Авг 08, 2008 9:33 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|